Liikennekasvatuksen modernisointia?

Meille täällä Metkumetsässä, eli Vinkeellä on tärkeää kantaa oma vastuumme lasten liikennekasvutuksen suhteen. Haluamme, että se on osa meidän jokapäiväistä arkea ja ERITYISESTI varhaiskasvatusta.

Ja tiedätkö?!? Et varmasti usko, koska mekään emme meinaa uskoa!! Olemme käynnistäneet hankkeen, jossa pääsemme tekemään lasten liikennekasvatuksen modernisointia animaation keinoin. Tämä on osa Vinkeen digitaalista polkua sekä isompaa liikennekastuksellista maailmaa, johon jatkossa voivat kuulua niin pelisovellukset, digitaaliset ulkoleikit ja -pelit, älyvaatteet jne. mitä vaan keksitään!

Tärkeintä on kuitenkin, että löytäisimme tämän avulla keinoja ja apuja varhaiskasvattajille heidän arkeensa ja välineiksi liikennekasvatukseen ruohonjuuritasolle, eli suoraan lapsille.

Ja tiedäthän Vinkeen toimintatavan? Me emme lähde sille pelottelulinjalle ja varoittamaan liikenteen vaaroista kauhukuvia maalailemalla, vaan nyt etsitään hauskat ja oivaltavat tavat tehdä tätä yhdessä!

LEHDISTÖTIEDOTE 30.5.2017  (Pääset lataamaan PDF-lehdistötiedotteen klikkaamalla avautuvalta sivulta lehdistötiedotteen otsikkoa.)

Olisiko sinulla ajatusta miten lähdetään tätä kehittämään? Olisiko sinulla kontakteja, miten voisimme rakentaa kokonaisuuden, josta olisi hyötyä pienille liikenteen käyttäjille? Olisiko sinulla yritys, joka haluaisi olla mukana luomassa uudenlaista liikennekasvatustapaa? Olisiko sinulla välineitä tai keinoja modernisointiin? Mitä sanot?

Ota rohkeasti yhteyttä meille Vinkeelle allekirjoittaneeseen. Yhdessä olemme enemmän!

Kreetta Ahonen

p. 050 412 6931

kreetta (miukumauku) vinkee.fi