Tampere! Suomen Kädentaidot 18.-20.11.2016!

Siitä on nyt neljä vuotta, kun nuori ja kokematon yrittäjä lähti IHAN ENSIMMÄISTÄ KERTAA minnekään myyntitapahtumaan – ja se oli juurikin nämä kyseiset messut Tampereella: Suomen Kädentaidot. Innosta puhkuen ja auto täynnä maailman hauskimpia heijastinliivejä tuore yrittäjä jännitti ehkä enemmän kuin ikinä. Siihen asti, oli hän ollut ainoa, joka asiaan uskoi. Hän uskoi, että hänestä olisi yrittäjäksi; hän uskoi, että hänestä olisi kauppiaaksi; hän uskoi, että kaikki muutkin ihastuisivat hauskoihin heijastinliiveihin. Hän uskoi.

Ne messut ja se hetki olivat käänteentekevät tämän, ehkä vähän höpönkin Pormestarin, elämässä. Silloin, hän ei enää ollut yksin. Siitä lähtien, on maailman hauskimpia heijastinliivejä saanut pukea päälleen toinen toistaan ihanammat pienet sankarit. Niistä messuista lähtien, on alkanut Vinkeen seikkailu elämään.

Suomen suurimmat kädentaitomessut Tampereella nyt viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin. Vinkeen Pormestari on paikalla ja mukana hänellä on ihan uusi mallisto: MALLISTO NÄILLE PIENILLE, jotka ovat jo kasvaneet kouluikään – JUNIOREIKSI. Jotain siis ihan kamalaa on luvassa ja tiedossa. Tule ihastumaan osastolle C211!

LEHDISTÖTIEDOTE 16.11.2016 – Vinkeen lanseeraa uutuudet Suomen Kädentaidot -messuilla 18.11.0216! (Lataa)

PS.Tulosta kartta mukaasi! ^_^
tampere-kartta-verkkokauppa