Heijastinolkavyö – Ovelia

44.90 

OVELIA – KOSKA OLET KORVAAMATON!

Ihan huippua! Me saadaan Vinkeellä myydä myös näitä suomalaisia innovaatioita ja pitkän kehitystyön tuloksia. Nämä on ihan parhaita, nimittäin heijastinolkavöitä, jotka näkyy joka suuntaan ja istuu säädettävyytensä ansiosta niin isommalle koululaiselle kuin rotevammalle roskakuskille, unohtamatta koiranulkoiluttajaa ja skootteriteiniä.

Heijastinolkavyö on siis säädettävä ja käy siis koko perheelle lukuunottamatta pienimpiä sankareita. Heijastinolkavyössä on tasku, jonne saa avaimet ja kännykän mukaan ja kädet jäävät vapaiksi esimerkiksi pyöräilessä tai lenkkeillessä. Huipputuote myös koiranulkoiluttajille, kun mukaan saa namit ja kakkapussit.

Heijastinolkavyö on helppo ja nopea pukea, kun se heitetään vain olan yli. Samaa olkavyötä voi käyttää koko perhe. Eikä tarvitse erikseen muistaa, että onko takissa heijastin, kun Ovelia näkyy joka suuntaan!

Lahjaksi tai omaan käyttöön – helppo ostaa säädettävyytensä takia jokaiselle. Ja jokainenhan tarvitsee heijastinta. Tässä se tulee näppäränä pakettina!

Kaksi kokoa;

Ovelia urban sekä hieman isompi malli Ovelia PLUS

 

 

Poista

Tuotekuvaus

Ovelian heijastinolkavyöllä on Design from Finland -merkki.

CE-merkitty ja sertifioitu, heijastinmateriaali 3M. Materiaali kestävä, laadukas ja kosteutta pitävä nylon.

Suuren suosion vuoksi osa väreistä pääsi loppumaan ja pääsemme toimittamaan niitä pienellä viiveellä. Ilmoitamme tästä tilauksen tehneille.

 

Lisätietoja

Väri

, , , , , , , , , , , ,