Hirvipipo musta fleece

29.90 

Fleecepipo heijastavalla hirvenpää-kuviolla MUSTANA! Siis olsasitko ajatellakaan, että tällaisia voisi olla olemassa? NO on näitä!

Ihanan pehmoinen fleecepipo, jossa EN471 standardin mukaan hyväksytystä heijastinkankaasta tehty hirven pää ja sarvet. Lämpöinen ja taatusti näkyvä pipo ihan jokaiselle! Erityisesti metsien miehille! Ja naisille! Ja lapsille! Ja kaikille muillekin!

Lämpöinen talvipipo isolla heijastavalla kuviolla. Sisäpuolella kotimainen trikoo, mikä tulee ihoa vasten, joten tämä pipo ei hiosta, eikä sähköisty. Ulkovuorena pakkasen ja tuiverruksen poissa pitävä paksu fleece. Sopii niin syksyyn, kuin pitkälle talveen. Silloin kun pakkasmittari lähentelee 20 astetta tai jopa on enemmän, voi olla, että tämä pipo ei enää riitä, mutta muuten aivan passeli koko talveksi.

Pipoja on neljää kokoa:
S 2-4 -vuotiaille (päänympärys noin 48-50 cm)
M 4-7 -vuotiaille (päänympärys noin 51-53 cm)
L 7-vuotiaasta ylöspäin (päänympärys noin 52-55 cm) L koko menee myös pieneen aikuisen päähän.
XL aikuinen, ja meidän pappa. Vaikka ei hänestä aina uskoisi, että on jo aikuinen. Semmonen höppänä. <3

 

Tuotekuvaus

Vinkeen pipo on loistava! Todellakin! Siinä tulee turvallisuusasioita ajateltua kuin huomaamatta. Vinkeen pipoissa on todella isot heijastinkuviot, että ne näkyvät oikeasti. Käyttämämme heijastinkangas on samaa mitä käytetään työvaatetuksessa, eli ammattikäyttöön tarkoitettua. Näin ollen pipot kestävät pesua ja ovat näkyvyydeltään ja laadultaan parasta!