Kruunupipo pinkki fleece

27.90 

Tämä on se söpöin tiara, minkä voi päähänsä laittaa. Se kruunu kaikelle. Ehkä jokaisen pienen ja isommankin prinsessan unelma. Ja miettikää sitä prinssiä, joka tämän päähänsä laittaa! Aaaaawwwww!!! Talvipipo, joka menee jo aikaisin syksyllä, koska tämä ei nimittäin hiosta. Kotimainen trikoovuori pitää siitä huolta, että pipo on päähän mukava ja lämmin paksu fleece puolestaan pitää pään lämpöisenä pakkasellakin. Iso heijastinkuvio taas takaa sen, että ei tarvitse huolehtia, onko illan välkky, kun tämä nimittäin loistaa!

Ihanan pehmoinen fleece, jossa EN471 standardin mukaan hyväksytystä heijastinkankaasta tehty kruunu. Ja tämä tarkoittaa myös sitä, että tätä pipoa saa pestä! Sen se kestää!

Pipoja on jäljellä kahta kokoa:
L 7-vuotiaasta ylöspäin (päänympärys noin 52-55 cm) L koko menee myös pieneen aikuisen päähän.
XL aikuinen, myös siis sellaiseen päähän, jossa on kutreja enemmänkin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tuotekuvaus

Vinkeen pipo on loistava! Todellakin! Siinä tulee heijastin kuin huomaamatta mukaan. Vinkeen pipoissa on todella isot heijastinkuviot, että ne näkyvät oikeasti. Käyttämämme heijastinkangas on samaa mitä käytetään työvaatetuksessa, eli ammattikäyttöön tarkoitettua. Näin ollen pipot kestävät pesua ja ovat näkyvyydeltään ja laadultaan parasta!