Lahjakortti Joulupukin konttiin lasten heijastinliiville

44.90 

VIIME HETKEN LAHJAVINKKI!

Osta lahjakortti Joulupukin konttiin! Lahjakortti on voimassa 24.12.2020-31.1.2021. Toimitukset alkaen 7.1.2021. (Verkkokauppa lomalla 22.12.20-6.1.2021.) Osta lahjakortti tiistaihin 22.12. klo 12 mennessä, jolloin se toimitetaan viimeistään tiistaina 22.12. iltapäivällä klo 12-14 välisenä aikana tilauksessa annettuun sähköpostiin.

Eikö olekin vaikea valita!? 😀 No, elä huoli. Osta tästä lahjan saajalle lahjakortti, jolla hän joutuu itse päättämään, minkä lasten heijastinliivin (2-4 -vuotiaille, 4-7 -vuotiaille tai koululaisille) valitsee.

Eli sinä ostat lahjakortin 35 eurolla (arvo 49,80 €)) ja me lähetämme lahjakortin sähköpostilla sinulle ja sinä voit tulostaa tai lähettää lahjakortin postitse tai sähköisesti lahjan saajalle. Ihan miten haluat!

Lahjakortti sisältää vapaavalintaisen lasten heijastinliivin Vinkeen voimassaolevasta verkkokaupan valikoimasta. Lahjakortti sisältää myös postituksen, joten sitäkään ei enää lahjan saajan tarvitse murehtia.

Varastossa

Tuotekuvaus

Lahjakortti on voimassa 24.12.2020-31.1.2021. Toimitukset alkaen 7.1.2021. (Verkkokauppa lomalla 22.12.20-6.1.2021.) Osta lahjakortti tiistaihin 22.12. klo 12 mennessä, jolloin se toimitetaan viimeistään tiistaina 22.12. iltapäivällä klo 12-14 välisenä aikana tilauksessa annettuun sähköpostiin.

 

Lahjakortti on tarkoitettu lahjaksi. Lahjakortti toimitetaan sähköpostin liitteenä ja siinä on yksilöllinen koodi, jolla heijastinliivin pystyy ostamaan verkkokaupasta ilman lisäkustannuksia. Yhdellä lahjakortilla voi lunastaa yhden heijastinliivin.

Lahjakortin ostosta ei koidu lahjakortin ostajalle myöskään toimituskuluja, kun lahjakortti toimitetaan sähköpostilla ostajalle.

Lahjakortilla voi ostaa lasten heijastinliivin (2-4 -vuotiaille, 4-7 -vuotiaille tai koululaisille) verkkokaupan valikoimasta.

Vinkeen heijastinliiveissä lapset saavat leikkiä ja touhuta, kiivetä puihin ja laskea pyllymäkeä. Niillä saa juosta kuralätäköihin ja tanssia sateessa, sillä tuotteemme kestävät konepesun. Ennen pesua, erottele lapsi ja heijastinliivi toisistaan. Pese heijastinliivi pyykkikoneessa ja lapsi mieluiten vaahtokylvyssä.

Heijastinliivimme ovat mitoitettu ulkovaatteiden päälle ja niitä on kahta kokoa alle kouluikäisille; S 2-4 -vuotiaille sekä M 4-7 -vuotiaille. Mummojen ja pappojen sekä kummitätien ja -setien onkin helppo ostaa näitä, kun vain muistaa suurin piirtein sankarin iän!

Koko S on mitoitettu 2-4 -vuotiaille pidettäväksi ulkovaatteiden päällä. Liivin leveys on n. 40 cm ja mitta olalta helmaan n. 44   cm. Koko M on mitoitettu 4-7 -vuotiaille- M kokoisen liivin leveys on n. 44 cm ja mitta olalta helmaan n. 48 cm.

UUTTA! Olemme kehittäneet yhdessä koululaisten kanssa JUNIOR-MALLISTON, joka löytyy koossa L. Se on mitoitettu alakoululaisille ja onpa se testattu, että mahtuu myös pienen aikuisenkin päälle! Eli L koko on se seuraava koko, jota pääsee käyttämään, kun M koko jää pieneksi.

Pienillä seikkailijoilla on tapana kasvaa pituussuunnassa, joten heijastinliivimme ovat pitkäikäisiä, kun niitä voi pitää useamman vuoden. Ja koska olemme mitoittaneet liivit jo valmiiksi ulkovaatteiden päälle, ei kannata pienelle sankarille ottaa varulta isompaa kokoa, sillä silloin liivi roikkuu lapsen päällä eikä ole mukava leikeissä.

Heijastinliivi puetaan päälle kuin paita ja se on lapsen helppo itsekin tehdä. Se pysyy päällä hurjimmissakin leikeissä, koska siinä ei ole aukeavia tarroja ja kuminauhat joustava sivuilla sankarin viipottaessa menemään.

Fleeceliivit

Materiaali on paksua ja lämpöistä polarfleeceä ®, joka on nyppyyntymätöntä, hengittävää ja erittäin kulutusta kestävää. Liivin sivuilla on leveät kuminauhat.

Enstexliivit

Materiaali on kestävää ja vettä sekä likaa hylkivää enstexiä, mikä on työvaatekangasmateriaali. Se kestää erittäin hyvin kulutusta. Liivin sivuilla on leveät kuminauhat.

Raksaliivit

Raksaliivit ovat myös työvaatekangasta, joka on kestävää ja vettä sekä likaa hylkivää enstexiä. Enstex kestää erittäin hyvin kulutusta. Liivin siuilla on leveät kuminauhat. Fleece- ja enstexliiveistä poiketen raksaliiveissä on lisäksi neppareilla irrotettava tasku sekä lenkki ja nimitasku.

Kaikissa heijastinliivimalleissa on materiaalista riippumatta toisella puolella leveä EN 471 standardin vaatimukset täyttävä heijastinnauha.