Retu-pipo lila fleece

27.90 

Ihan paras pipo kylmään keliin! Fleecepipo heijastavalla Retu-kuviolla.

Ihanan pehmoinen fleecepipo, jossa EN471 standardin mukaan hyväksytystä heijastinkankaasta tehdyt Retun silmät ja hampaat.

Paras talvipipo ikinä! Meidän ihan suosituin pipomallimme ja suosituin kuviokin, nimittäin Retun silmät ja hampaat. Pipo on mukava päähän, koska siinä on kotimainen trikoovuori ja malliltaan pipo on hieman myssyn mallinen. Se sopii siis päähän kuin päähän ja lämmin sekä paksu fleece takaa sen, että se on lämmin myös talvella. Ihan kovimmille paukkupakkasille suosittelemme takkatulta ja vilttiä sekä kotisohvaa, mutta muuten tämä pipo pitää kyllä pään lämpöisenä.

Ihanan pehmoinen ja lämmin fleecepipo, jossa EN471 standardin mukaan hyväksytystä heijastinkankaasta tehdyt Retun silmät ja hampaat.

Pipoja on neljää eri kokoa:
S 2-4 -vuotiaille (päänympärys noin 48-50 cm)
M 4-7 -vuotiaille (päänympärys noin 51-53 cm)
L 7-vuotiaasta ylöspäin (päänympärys noin 52-55 cm) myös pieneen aikuisen päähän
XL isompitukkainen aikuinen ja niin kuin Pappakin.

Tuotekuvaus

Vinkeen pipo on loistava! Todellakin! Siinä tulee näkyvyyttäkin ajateltua kuin huomaamatta mukaan. Vinkeen pipoissa on todella isot heijastinkuviot, että ne näkyvät oikeasti. Käyttämämme heijastinkangas on samaa mitä käytetään työvaatetuksessa, eli ammattikäyttöön tarkoitettua. Näin ollen pipot kestävät pesua ja ovat näkyvyydeltään ja laadultaan parasta!

Osassa pipoista silmä mustana brodeerauksena ja osassa reikänä heijastinkankaassa niin, että pipokangas näkyy reiästä.

Lisätietoja

Koko

, , ,