Retu-pipo musta fleece

27.90 

Ihanan lämmin talvipipo isoilla heijastavilla Retun silmillä ja hampailla.

Ihanan pehmoinen fleecepipo, jossa EN471 standardin mukaan hyväksytystä heijastinkankaasta tehdyt kuviot. Pipon vuorena on kotimainen puuvillatrikoo, joka on älyttömän mukava päähän. Ei hiosta, mutta on lämmin ja isojen heijastinkuvioiden takia näkyy loistavasti. Hah! Loistavasti, tajusitko? *tirsk*

Lämpöinen talvipipo isolla heijastavalla kuviolla. Sisäpuolella kotimainen trikoo, mikä tulee ihoa vasten, joten tämä pipo ei hiosta, eikä sähköisty. Ulkovuorena pakkasen ja tuiverruksen poissa pitävä paksu fleece. Sopii niin syksyyn, kuin pitkälle talveen. Silloin kun pakkasmittari lähentelee 20 astetta tai jopa on enemmän, voi olla, että tämä pipo ei enää riitä, mutta muuten aivan passeli koko talveksi.

Pipoja on neljää kokoa:
S 2-4 -vuotiaille (päänympärys noin 48-50 cm)
M 4-7 -vuotiaille (päänympärys noin 51-53 cm)
L 7-vuotiaasta ylöspäin (päänympärys noin 52-55 cm) L koko menee myös pieneen aikuisen päähän.
XL aikuinen ja meillä sanotaan tässä kohtaa, että isompitukkainen aikuinen. Sille mahtuu tämä XL. Ja papalla on kanssa.

Tuotekuvaus

Vinkeen pipo on loistava! Todellakin! Siinä tulee heijastin kuin huomaamatta mukaan. Vinkeen pipoissa on todella isot heijastinkuviot, että ne näkyvät oikeasti. Käyttämämme heijastinkangas on samaa mitä käytetään työvaatetuksessa, eli ammattikäyttöön tarkoitettua. Näin ollen pipot kestävät pesua ja ovat näkyvyydeltään ja laadultaan parasta!

Osassa pipoista silmä mustana brodeerauksena ja osassa reikänä heijastinkankaassa niin, että pipokangas näkyy reiästä.