Retupipo petrooli fleece

27.90 

Ehkä ihanin väri ikinä – lempiväri! Ja sitten kun siinä on vielä nuo silmät ja hampaat! Voi et usko, miten naapurin mummo säikähti, kun tämä päässä hämärässä häntä tulin vastaan. Taisi pissat tulla housuun, semmonen oli ilme… Mutta oli se sen arvoista! Mietippä – isot heijastinkuviot EN471 standardin mukaan hyväksytystä heijastinkankaasta ja vuorena kotimainen trikoo, mikä ei hiosta ja sitten kun siinä on vielä tuo paksu lämmin fleece. Ehkä paras talvipipo ikinä! Menee syksyllä ja pitkin talvea!

Pipoja on kahta kokoa:

S  2-4 -vuotiaille ja

XL isompitukkaisille aikuisille ja myös sellaisille, joilla on partaa. Ja myös sellaisille aikuisille, joilla ei ole tukkaa.

Tuotekuvaus

Vinkeen pipo on loistava! Todellakin! Siinä tulee heijastin kuin huomaamatta mukaan. Vinkeen pipoissa on todella isot heijastinkuviot, että ne näkyvät oikeasti. Käyttämämme heijastinkangas on samaa mitä käytetään työvaatetuksessa, eli ammattikäyttöön tarkoitettua. Näin ollen pipot kestävät pesua ja ovat näkyvyydeltään ja laadultaan parasta!

Pipoissa silmä reikänä heijastinkankaassa niin, että pipokangas näkyy reiästä, eikä mustana brodeerauksena kuten kuvassa!