Ritari (eri värejä)

42.90 

Oletko kuullut jo mistä koko Vinkeen tarina on saanut alkunsa?
Pieni poika kysyi äidiltään yhtenä pimeänä iltana: “Miksi minun aina pitää leikkiä rakennusmiestä? Minä olen äiti rohkea ritari!”

Ja tämä on se ensimmäinen heijastinliivi, mikä pienelle sankarille tehtiin. Hän sai leikkiä ritaria, eikä aina vain rakennusmiestä. Ja tiedätkö, niin hän sen lapsen pitääkin – leikkiä.
Ja sen jälkeen, kun pieni ritari sai liivinsä, ei tarvinnut heijastinliivin käytöstä enää “neuvotella”, vaan pieni mies puki itse liivin päälleen (myös sisällä ja päiväsaikaan) ja leikki.

Tuotekuvaus

Kaksi eri värivaihtoehtoa:
Musta liivi missä vihreän ja limenvihreä väriset kuviot sekä harmaa liivi, missä limenvihreät ja punaiset kuviot. Ihanat vaikka kaveruksille tai veljeksille.

Pienet seikkailijat tarvitsevat päälleen kunnon haarniskan, joka näkyy sekä lämmittää sankareita heidän seikkailuillaan. Haarniskassa oleva vaakuna on tehty harmaasta EN 471 standardin vaatimukset täyttävästä heijastinkankaasta sekä polyakryylihuovasta. Tämä päällä kelpaa lähteä lohikäärmeitä jahtaamaan.

Lisätietoja

Koko

,

Väri

,

Vinkeen heijastinliiveissä lapset saavat leikkiä ja touhuta, kiivetä puihin ja laskea pyllymäkeä. Niillä saa juosta kuralätäköihin ja tanssia sateessa, sillä tuotteemme kestävät konepesun. Ennen pesua, erottele lapsi ja heijastinliivi toisistaan. Pese heijastinliivi pyykkikoneessa ja lapsi mieluiten vaahtokylvyssä.

Heijastinliivimme ovat mitoitettu ulkovaatteiden päälle ja niitä on kahta kokoa alle kouluikäisille; S 2-4 -vuotiaille sekä M 4-7 -vuotiaille. Mummojen ja pappojen sekä kummitätien ja -setien onkin helppo ostaa näitä, kun vain muistaa suurin piirtein sankarin iän!

Koko S on mitoitettu 2-4 -vuotiaille pidettäväksi ulkovaatteiden päällä. Liivin leveys on n. 40 cm ja mitta olalta helmaan n. 44   cm. Koko M on mitoitettu 4-7 -vuotiaille- M kokoisen liivin leveys on n. 44 cm ja mitta olalta helmaan n. 48 cm.

UUTTA! Olemme kehittäneet yhdessä koululaisten kanssa JUNIOR-MALLISTON, joka löytyy koossa L. Se on mitoitettu alakoululaisille ja onpa se testattu, että mahtuu myös pienen aikuisenkin päälle! Eli L koko on se seuraava koko, jota pääsee käyttämään, kun M koko jää pieneksi.

Pienillä seikkailijoilla on tapana kasvaa pituussuunnassa, joten heijastinliivimme ovat pitkäikäisiä, kun niitä voi pitää useamman vuoden. Ja koska olemme mitoittaneet liivit jo valmiiksi ulkovaatteiden päälle, ei kannata pienelle sankarille ottaa varulta isompaa kokoa, sillä silloin liivi roikkuu lapsen päällä eikä ole mukava leikeissä.

Heijastinliivi puetaan päälle kuin paita ja se on lapsen helppo itsekin tehdä. Se pysyy päällä hurjimmissakin leikeissä, koska siinä ei ole aukeavia tarroja ja kuminauhat joustava sivuilla sankarin viipottaessa menemään.

Fleeceliivit

Materiaali on paksua ja lämpöistä polarfleeceä ®, joka on nyppyyntymätöntä, hengittävää ja erittäin kulutusta kestävää. Liivin sivuilla on leveät kuminauhat.

Enstexliivit

Materiaali on kestävää ja vettä sekä likaa hylkivää enstexiä, mikä on työvaatekangasmateriaali. Se kestää erittäin hyvin kulutusta. Liivin sivuilla on leveät kuminauhat.

Raksaliivit

Raksaliivit ovat myös työvaatekangasta, joka on kestävää ja vettä sekä likaa hylkivää enstexiä. Enstex kestää erittäin hyvin kulutusta. Liivin siuilla on leveät kuminauhat. Fleece- ja enstexliiveistä poiketen raksaliiveissä on lisäksi neppareilla irrotettava tasku sekä lenkki ja nimitasku.

Kaikissa heijastinliivimalleissa on materiaalista riippumatta toisella puolella leveä EN 471 standardin vaatimukset täyttävä heijastinnauha.