Tähtipipo lila fleece

27.90 

Lämpöinen ja pehmeä, ihana talvipipo heijastavalla tähti-kuviolla. Ihana mallinen pipo, jonka vuorena on kotimainen trikoo. Trikoovuori päätä vasten ei hiosta ja lämmin sekä paksu fleece takaa sen, että pipo on lämmin myös pakkasella. Siperiaan suosittelemme ottamaan karvalakin, mutta nykysillä talvikeleleillä tällä pipolla pärjää loistavasti. Loistavasti todellakin, sillä tähtikuvio takaa sen, että olet loistava. Tähti on tehty EN471 standardin mukaan hyväksytystä heijastinkankaasta.

Paras talvipipo ikinä! Meidän ihan suosituin pipomallimme, pehmoinen ja lämmin fleecepipo, jossa EN471 standardin mukaan hyväksytystä heijastinkankaasta tehty tähti.

Neljä eri kokoa:
S 2-4 -vuotiaille (päänympärys noin 48-50 cm)
M 4-7 -vuotiaille (päänympärys noin 51-53 cm)
L 7-vuotiaasta ylöspäin (päänympärys noin 52-55 cm) myös pieneen aikuisen päähän
XL isompitukkainen aikuinen

Tuotekuvaus

Vinkeen pipo on loistava! Todellakin! Siinä tulee heijastinasioita hoidettua kuin huomaamatta. Kun pipo tulee laitettua päähän yleensä talvella aina. Vinkeen pipoissa on todella isot heijastinkuviot, että ne näkyvät oikeasti. Käyttämämme heijastinkangas on samaa mitä käytetään työvaatetuksessa, eli ammattikäyttöön tarkoitettua. Näin ollen pipot kestävät pesua ja ovat näkyvyydeltään ja laadultaan parasta!

Lisätietoja

Koko

, , ,