Ale!

Talvipipo nuorelle <3 - Joulupuu-keräys

19.53 

Ollaan yhdessä mukana joulupuu-keräyksessä. Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle, että saajalle ja hänen perheelleen.

Tästä voit ostaa Vinkeen ihanan ja pehmoisen talvipipon Joulupuu-keräykseen. Me paketoimme sen ja viemme keräykseen ja näin saamme yhdessä tehdä joulun jokaiselle.

Vinkeellä on lämpöisiä pipoja heijastinkuvioilla kaksivuotiaasta aikuisten kokoon asti.

Ollaan yhdessä mukana. <3

 

Kauppias valitsee kaikista Joulupuu-tilauksista paketoitavat ja keräykseen vietävät pipot ja heijastinliivit niin, että keräykseen lähtee paljon erilaisia ja värisiä tuotteita eri ikäisille lapsille. Jos haluat kuitenkin, että oma ostoksesi on joku tietty toive pipo tai liivi, niin kerro siitä ostoskorin lisätietoja-kohdassa. <3

Tuotekuvaus

Vinkeen pipo on loistava! Todellakin! Siinä tulee turvallisuusasioita ajateltua kuin huomaamatta. Vinkeen pipoissa on todella isot heijastinkuviot, että ne näkyvät oikeasti. Käyttämämme heijastinkangas on samaa mitä käytetään työvaatetuksessa, eli ammattikäyttöön tarkoitettua. Näin ollen pipot kestävät pesua ja ovat näkyvyydeltään ja laadultaan parasta!

 

Voit kopioida tästä kuvan ja haastaa kaverit myös mukaan postaamalla kuvan esimerkiksi Facebookiin tai Instagramiin. Voit käyttää hashtageja #joulupuu #vinkee #joulupuukeräys