Joululahjojen vaihto

Pukki on jo vanha ja aina ei mene lahjojen koot ja kuviot ihan putkeen, vaikka tontut niitä yhdessäkin pähkisivät. Eli tapahtumista tai verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä ostetut lahjat saapi ja voipi myös vaihtaa sopivampiin.

Jos olette ostaneet lahjat tapahtumista tai verkkokaupasta vaihto tapahtuu Postitse. Meillä on Postin kanssa asiakaspalautussopimus, joten voitte laittaa lahjat meille tulemaan osoittesseen:

Vinkee

Asmalammentie 3

40420 Jyskä

Laittakaa mukaan selvitys, mihin lahja vaihdetaan. Oliko koko tai kuvio tai väri väärä, vai missä oli Pukilla mennyt vikaan.

 

Jälleenmyyjiltä ostetuissa lahjoissa voitte käydä vaihtamassa suoraan jälleenmyyjältä (heillä omat ohjeet kuittien jne. suhteen) tai sitten vaihto suoraan meiltä verkkokaupan varastolta. Silloin toimikaa myös ylläolevien ohjeiden mukaan, eli postitus meille ja me vaihdamme sopivaan.

 

Jos käy niin, että sopivaa tai juuri toivomaanne ei meiltä löydy, soittelemme sitten perään ja kysymme mihin vaihdetaan. Voitte myös laittaa meille sähköpostia [email protected] ja tiedustella vaihtoasiaa etukäteen.

 

Joululahjojen vaihto 8.1.2017 mennessä, niin pääsemme postittamaan uudet tuotteet heti seuraavalla viikolla.