Joulunajan postitukset – RUUHKAVAROITUS

Tiedätkö sen punanuttuisen kaverin? Sen valkopartaisen hepun? Tyypin, joka nauraa iloisesti ja hymyilee silmillään? No se kaveri on myös ahkerasti käynyt täällä meillä verkkokaupassa. Se kaveri käyttää myös postia, se kaveri ruuhkauttaa nyt monet paikat.

 

Eli joulu ja tontut ja se itse pukki on nyt niin kiireinen ja tosissaan asioilla, että postituksissa ja kaikessa muussakin vaaditaan pitkää lehmän hermoa. Me tontut täällä Vinkeellä kyllä laitamme tilaukset postiin vähintään kaksi kertaa viikossa näin joulun alla, ja teemme parhaamme, että paketit lähtevät meiltä mahdollisimman pian. Pääsääntöisesti liivit ja pipot laitamme kirjepostissa tulemaan ja reput sekä jekkupakit paketteina. Kirjeposti tulee suoraan postilaatikkoon ja paketit pitää noutaa automaatista tai Postin toimipaikasta. Kirjepostissa on nyt mennyt jopa yli kaksi viikkoa, kun tilaukset ovat kulkeneet perille asiakkaille.

Me postitamme jouluun asti kaikki tilaukset ja viimeisellä jouluviikolla laitamme kaikki ykkösluokassa tulemaan. Jos tilauksesi on meillä viimeistään tiistaina 20.12., postitamme sen keskiviikkona 21.12. ja tällöin sen pitäisi keretä vielä perille jouluksi.

Mutta olethan ajoissa liikkeellä! ^_^

 

PS.Lahjakortti on aina hyvä vaihtoehto. Sen löydät täältä *klik*

AI NIIN! Ja mehän paketoidaan halutessasi lahjat myös ja laitetaan ne SUORAAN LAHJAN SAAJALLE! ^_^ *klik*

IMG_20151130_203455