Pinnaheijastimet

9.90 

Nämä loistavat heijastimet sopivat niin polkupyörän kuin lastenvaunujenkin pinnoihin. Pinnaheijastimilla saat helposti ja huomaamattomasti lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeään. Heijastimet sopivat useimpiin pinnoihin (1,8 – 2,0 mm) ja ne on helppo napsauttaa paikoilleen. Laadukas 3M Scotchlite heijastinmateriaali takaa näkyvyyden joka suuntaan. Ihan huikea juttu!

Polkupyörän sivuttaisnäkyvyys on tärkeä asia, kun esimerkiksi kuljetaan tien yli. Pinnaheijastimilla tämä hoituu kuin itsestään ja kun kerran on pinnaheijastimet laittanut paikoilleen, ne ovat pyörässä ja asia on hoidettu.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

3M Scotchlite heijastin. Heijastimet kiinnitetään napsauttamalla ne kiinni pinnoihin. Pinnaheijastimet pysyvät paikoillaan, eivätkä vaikuta pyörän tasapainoon. Ne eivät heilu pinnassa vaan ovat kiinteästi paikallaan. Pituus 8 cm ja paksuus 4 mm. Soveltuvat useimpiin pinnoihin joiden paksuus 1,8 – 2,0 mm.

Pinnaheijastimia saatavilla harmaana, fuksianpunaisena sekä vihreänä. Pakkauskoot 18 kpl tai 36 kpl. Aikuisen pyörässä havainnekuvassa on 36 kpl pinnaheijastimia.

Lisätietoja

Väri

, ,

Package size

18 kpl, 36 kpl