Raksaliivi Raketti sininen

44.90 

Lasten raksaliivi!

Puuha-Petskulle ja Raksa-Retulle ja ihan kaikille muillekin mestareille ihan oma ja oikea heijastinliivi! Siis sellainen, jolla onnistuu myös majan rakennus ja nikkarointipuuhat takapihalla ja autotallin takana. Tämä heijastinliivi on myös mainio aarrejahtiin ja seikkailuihin, koska siinä on irrotettava tasku timanteille sekä taikapähkinöille. Superkepin voi ripustaa matkaan lenkkiin, niin se ei huku seikkailuissa sekään. Pyykinpesijää ilahduttaa tasku, josta kaikki kivet on helppo tyhjentää ennen pyykkiin laittoa.

Sankari saa kirjoittaa nimitaskun korttiin oman nimensä ja niin seikkailu voi taas alkaa! Ja tiedätkös, tällä liivillä kun voi leikkiä ihan mitä vaan! Välillä voi olla avaruusaseman ravintolassa töissä ja välillä ihan vaan poliisina. Ja seikkailijana. Ja sankarina.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Tuotekuvaus

Heijastinliivillä on CE-merkintä.

Raksaliivi on tehty vahvasta työvaatekankaasta, enstexistä, joka kestää kulutusta ja käyttöä. Liivin etupuolella on on leveä EN 471 standardin vaatimukset täyttävä heijastinnauha ja tasku nimilapulle. Toisella puolella on raketin kuva, joka on tehty polyakryylihuovasta ja harmaasta EN 471 standardin vaatimukset täyttävästä heijastinkankaasta.

Liivin sivuilla on leveät kuminauhat.

 

Lisätietoja

Koko

,