Retu-pipo pinkki fleece

27.90 

Lempiväri. Eli pinkki. Siis onko muitakin värejä?

Lämpöinen talvipipo isolla heijastavalla tähti-kuviolla. Sisäpuolella kotimainen trikoo, mikä tulee ihoa vasten, joten tämä pipo ei hiosta, eikä sähköisty. Ulkovuorena pakkasen ja tuiverruksen poissa pitävä paksu fleece. Sopii niin syksyyn, kuin pitkälle talveen. Silloin kun pakkasmittari lähentelee 20 astetta tai jopa on enemmän, voi olla, että tämä pipo ei enää riitä, mutta muuten aivan passeli koko talveksi.

Fleecepipo heijastavalla Retun silmillä ja hampailla. Osassa pipoista silmä mustana brodeerauksena ja osassa reikänä heijastinkankaassa niin, että pipokangas näkyy reiästä.

Ihanan pehmoinen fleecepipo, jossa EN471 standardin mukaan hyväksytystä heijastinkankaasta tehdyt Retun silmät ja hampaat. Pipo on myssyn mallinen ja siinä on kotimainen trikoo, mitä tulee päätä vasten. Se ei hiosta, mutta on kuitenkin lämmin paksun fleecen ansiosta.

Pipoja on neljää eri kokoa:
S 2-4 -vuotiaille (päänympärys noin 48-50 cm)
M 4-7 -vuotiaille (päänympärys noin 51-53 cm)
L 7-vuotiaasta ylöspäin (päänympärys noin 52-55 cm) myös pieneen aikuisen päähän
XL aikuinen, niin kuin tällainen isompitukkainenkin aikuinen. Mahtuu päähän vaikka olis tukka ponnarilla.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tuotekuvaus

Vinkeen pipo on loistava! Todellakin! Mietippä olla teidän kadun valopää! Vinkeen pipoissa on todella isot heijastinkuviot, että ne näkyvät oikeasti. Käyttämämme heijastinkangas on samaa mitä käytetään työvaatetuksessa, eli ammattikäyttöön tarkoitettua. Näin ollen pipot kestävät pesua ja ovat näkyvyydeltään ja laadultaan parasta!

Lisätietoja

Koko

, , ,