Meistä

Vinkee on suomalainen yritys, joka valmistaa hauskoja heijastinliivejä niin lapsille kuin aikuisillekin. Valikoimassa on myös pipoja isoilla heijastinkuvioilla, sekä muita heijastintuotteita. Kaikki omat tuotteemme tehdään Suomessa laadulla ja hyvällä mielellä. Meidän tuotteemme tekevät aikuiset ihmiset ja niillä kaikilla on jokin hauska tarina.

Käytämme laadukkaita materiaaleja, parhaita ompelimoita sekä alihankkijoita ja mikä parasta – teemme tätä työtä niin, että meillä on huisin kivaa!

Vinkeen hauskat lasten heijastinliivit ovat sulattaneet lasten ja aikuisten sydämet. Seikkailu on vienyt mukanaan ja suomalainen designtuote valloittaa maailmaan.

Vinkeelle on myönnetty Design from Finland -merkki, joka kertoo, että yrityksen tuotteiden muotoiluun ja designiin on investoitu ja panostettu.

Uskomme suomalaiseen tekemiseen ja osaamiseen ja tätä haluamme omalla työllämme myös näyttää. Suomessa osataan ja pystytään – yhdessä olemme enemmän.

Vinkeelle on myönnetty Avainlippu -merkki ja se kertoo, että tuotteemme on valmistettu Suomessa ja sitä kautta olemme omalta osaltamme myös työllistämässä suomalaisia.