Sanottua

Loistava Vinkee! Miksi lapsella on sisällä pipo päässä? Se on palomiehen kypärä. Miksi sillä on talvikengät jalassa? Ne on palomiehen saappaat. Miksi sillä on heijastinliivi? No se on tietysti palomiehen liivi! Iso kiitos mahtavasta tuotteesta, jota lapsi käyttää mielellään sisällä ja ulkona. Ja toinen iso kiitos upeasta palvelusta! Tilasin tuotteen hieman liian myöhään ja normipostituksella se ei olisi ehtinyt lapsen syntymäpäiväksi. Onneksi asia huomattiin ja posti kiikutti paketin pikana laatikkoon. Nyt antaisin kyllä vähän yli viisi tähteä jos tänne voisi arvostelun laittaa!

Nämä ovat enemmän kuin vain heijastinliivejä. Palomiesliivit ovat olleet käytössä kesät talvet!

I’m in Love. The vest ist a dream! ??

Greetings from Saksa. ??⬅️ My first word in Finnish ??

“Ostin 6 ja 2 -vuotiaille tyttärilleni Vinkeen heijastinliivit. Siskoista pienempi on pupufani, mutta heijastinliivin käyttö ei tuntunut heti mukavalle. Isosisko totesi: “Kuule, se pupu siinä liivissä suojelee sua.” Siitä hetkestä suojeleva pupuliivi on ollut tärkeä.”

Kyllä tosi ihania liivejä. Paljon hienompia kuin ne tylsät keltaiset huomioliivit.

Ihana liivi ja pipo

Kivat ja turvalliset heijastinliivit joita pienet ilolla käyttää.

Meidät nähdään hoitoon mentäessä. Kiitti vinkee ❤️

Saako NYT laittaa pupuliivin, saahan?” tyttö 3-v. on talvisin hyvin innoissaan pimeästä vuodenajasta.

Hyvin toimii hattu aikuisenkin päässä. Ja mukavan lämminkin vielä.

“Mitä ihanin pipo <3 Lämmin, mutta kevyt, suosittelen lämpimästi! <3”

Iltalenkillä joutsenien ja Retu-heijastimen kanssa.

Lapsenlapsilla pandaa ja palomiesliiviä, tyytyväiset käyttäjät. 🙂 Saavat ihastelua ulkoillessaan. 😀

In action. 🙂

Me ollaan nyt niiiiiin samikset! Kiitos Vinkeelle! <3

Iltalenkillä uuden pupuliivin kanssa.

Kummityttö ja kummitäti kiittää ihanista pipoista!

Retu ja muffinssi avasivat pyöräilykauden.

Toinen Vinkeen liivi jo käytössä ja tyytyväisiä on oltu! Lapsi “raahaa” äitiä iltalenkille jotta saa laittaa liivin päälle ja lähteä taskulampun kanssa seikkailemaan.

Parhaat pyöräilyliivit!

Ihastuttava liivi pienelle miehenalulle. Loistavasti toimi viime talvena pihalla! Eikä liivi ole käytössä mennyt vielä miksikään. Suosittelen!

Meillä lapsi toivoi joulupukilta pupuliiviä.

Hälsningar från Sverige!

Meidän lapsi nukkuukin pupuliivi päällä.” <3

Näkkyy pimmeelläkin :)”

Voi sitä riemua kun tytölle selvisi mitä paketista löytyy! 🙂 Mummin piti heti kaivaa tytölle taskulamppu jolla tyttö sai liiviä pimeässä valaista. 🙂 Tänään käytiin ensimmäistä kertaa liivi päällä lenkillä, kyllä tyttö jaksoi pitkän matkan kävellä kun oli hieno pupuliivi päällä!” 🙂

Liivejä piti päästä heti jouluaattona testaamaan!

Lapsella oli yksi tärkeä syntymäpäivälahjatoive: MUFFINSSILIIVI!

Liivi oli heti saatava päälle niin sisä- kuin ulkoleikkeihinkin!

“Pieni sankari oli avannut joulupukin paketin ja sieltä löytyi muffinssiliivi. Sankari oli pukenut liivin heti mekon päälle ja halannut sitä ja sanonut:”Minä sain sen!” <3

Näkee jäälläkin kauas, missä pikkumies kulkee 🙂

“Kiitos mielettömän ihanista liiveistä!! Vaikka enää ei ulkoilla sysipimeässä niin iltahämärässäkin on hyvä näkyä…

Tv. Tyttö 2v ja Poika 4v Kuopiosta”

Lasten iloa ja leikkiä <3

“Meillä leikitään liivin kanssa sisälläkin.”

“Talven riemuja

“Aivan loistava – kirjaimellisesti! – joululahja kummilapselle! Todella söpö, nätti liivi pienelle tytölle, plussaa vielä lämpöisyydestä. Ja kyllä on muuten siististi, huolellisesti valmistettu. Suosittelen!”

“Ihastuimme tytön kanssa molemmat Pandan kuvaan. Äiti on iloinen siitä, että se tulee sopimaan aikanaan myös pikkuveljelle. Koko (M) oli hieman iso 3-vuotiaalle 98-104 kokoa käyttävälle tytölleni, jolle sen pihinä ostin, mutta muuta negatiivista en sitten keksikään sanoa.”

“Punainen lehmäliivi oli meidän suosikki ja toivelistalla heti Vinkeen verkkokaupan aukeamisesta lähtien. Nyt meillä vihdoin on sellainen! Täytyy sanoa, että koko perhe tykkää aivan älyttömästi – äidin lisäksi myös lapsi itse, sekä isä. Äiti on suorastaan äimistynyt näistä reaktioista ? Hoitopaikkaan mentäessä jopa tyttären hoitokaverit tulivat heti ihailemaan liiviä, silittelivät ihmeissään lehmää ja tutkivat sen heijastavaa pintaa. Aivan ihana liivi!!!!”

“Synttäripaketista löytyi ihana pupuliivi. Testattiin sitä heti illalla, lapsi puki liivin mielellään päälle ja leikeissä se ei haitannut menoa ollenkaan. Aivan loistotuote, meillä tykätään!”

“Näihin jää koukkuun. Poika sai jo toisen liivin ja äiti pohtii, että minkäköhän sitä seuraavaksi hommaisi… <3

“Rock and roll!